Se vores produkter og løsninger

I vores optik er webtilgængelighed en helt grundlæggende del af webdesign og digital kommunikation. Det sikrer, at din virksomheds digitale tilstedeværelse er tilgængelig for alle og dine kunder får en god brugeroplevelse, når de besøger jeres digitale sider.

Vores konsulenter er eksperter i at sikre webtilgængelighed, og vi er særligt uddannet i at teste websteder, apps, selvbetjeningsløsninger og webshops. Vi er også trænet i at gennemgå dokumenter af forskellige typer for at sikre, at de kan læses og tilgås af alle.

Vi har stor forståelse for, at planer kan blive ændret – især i IT-udviklingsprojekter. Derfor er vi fleksible i vores samarbejde, så der er plads til at kunne rykke opgaverne rundt i løbet af projektet.

Vi tilbyder nedenstående løsninger, og du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have en indledende snak om processen.

Få hjælp til at gøre dine websteder, selvbetjeningsløsninger og apps tilgængelige

Test dit websted, app eller selvbetjeningsløsning

Er du usikker på, om dit websted eller din applikation overholder alle tilgængelighedsstandarder? Vi kan udføre en verifikationstest for dig, så du kan få svaret.

Få tilgængelighed med fra start i dit udviklingsprojekt

I gang med et udviklingsprojekt? Få løbende rådgivning om webtilgængelighed, således at dit nye digitale projekt kommer godt fra start.

Gør dine dokumenter tilgængelige for alle

Er dine dokumenter tilgængelige? Få svaret her.

Er du sikker på, at alle webbrugere kan læse dine dokumenter? Vi tester dine dokumenter for dig og sikrer, at du overholder alle tilgængelighedskriterier.

Tilgængelighedstest af dokumenter

Få vores konsulenter med hele vejen igennem, når du gør dine dokumenter tilgængelige. Vi yder løbende rådgivning om webtilgængelighed i dokumenter.

Kom i gang nu og få en gratis test af din webtilgængelighed

Vi vælger nogle centrale sider eller funktioner ud og tester dem for de vigtigste tilgængelighedskrav. Du får en lille rapport med vores resultater, og vi går det igennem med dig og giver dig råd til, hvordan du kan prioritere indsatsen i at forbedre tilgængeligheden i din løsning.

  • En gratis test er en god måde at identificere eksisterende problemer på webstedet, som måske går ubemærket hen.
  • Det giver en indikator af, hvilke fordele tilgængelighed har for din virksomhed og jeres digitale løsninger.
  • Det gør det nemmere og billigere at indlede et opfølgende samarbejde med os.

Bliv rustet til selv at sikre tilgængelighed

Opkvalificér dine medarbejdere

Uddan dine nøglemedarbejdere i, hvordan de gør jeres dokumenter 100% tillgængelige for alle. Det er en investering, der betaler sig i det lange løb.