Case

Digitaliseringsstyrelsen

Monitorering af tilgængelighed på offentlige websteder og mobilapplikationer

Et længerevarende samarbejde

Inqlude IT hjælper Digitaliseringsstyrelsen med at monitorering af tilgængelighed på websteder, selvbetjeningsløsninger og mobilapplikationer.

Læs mere om monitorering her.

Digitaliseringsstyrelsen er forpligtiget til at føre tilsyn med, om de offentlige websteder overholder webtilgængelighedsloven.

Når vi monitorerer for Digitaliseringsstyrelsen tester vi med både automatiske og manuelle testværktøjer, og vi benytter os af internationalt anerkendte metoder.

Vi er med i et konsortium med Inklusio og SpecialMinds IT. Vi står for projektledelse, udførelse af test og beregning af resultaterne af testen, herunder udregning af tilgængelighedsscore for løsningerne.

Digitaliseringsstyrelsen (logo)

Kundeudtalelse

"Vi har været glade for Inqlude IT's, Inklusios og SpecialMinds' indsats, høje faglighed og gode samarbejde indtil nu og derfor tøver vi ikke med at benytte os af optionen for at forlænge kontrakten med foreløbig et år."
- Digitaliseringsstyrelsen

Det har Digitaliseringsstyrelsen fået lavet

Monitorering af offentlige websteder

Manuel test af mere end 40 websteder, PDF-dokumenter og selvbetjeningsløsninger.

Manuel test af flere end 16 mobilapplikationer

Automatisk test af mere end 400 websteder.

Projektledelse

Inqlude IT har stået for projektledelse, udførelse af test (automatiske og manuelle) samt beregning af resultaterne af testen, herunder udregning af tilgængelighedsscore for løsningerne

Viden og forståelse

Ud over monitorering af offentlige websteder har vi samarbejdet med Digitaliseringsstyrelsen om at udvikle viden og hjælpe med fortolkning og forståelse af standarder og krav.

Kunne du tænke dig en lignende løsning?