Inqlude IT er medlem af IAAP

Inqlude IT er nu medlem af IAAP – International Association of Accessibility Professionals. Dette er en nonprofit organisation, der arbejder for at sikre digital inklusion, dvs. sikre at digitale løsninger er tilgængelige for alle, også selvom man har en funktionsnedsættelse.

Via organisationen har alle medarbejdere i Inqlude IT adgang til den nyeste viden om tilgængelighed, til kurser, webinarer, konferencer og certificeringer. Og adgang til et stort netværk, hvor der kan nørdes om alt mellem himmel og jord, der har med tilgængelighed at gøre.

Hvis man ikke er medlem af IAAP, kan man stadig godt få adgang til en del af det indhold, der ligger på deres portal – så kast dig bare ud i det, hvis du vil vide med om webtilgængelighed for webløsninger, mobilapplikationer, dokumenter og meget andet.

Det er et højaktuelt emne: Allerede fra næste år (2025) skal private løsninger indenfor e-handel, banker mm overholde loven om tilgængelighed for produkter og tjenester. Hvis du ikke allerede har sat dig ind i, hvad det betyder for jeres digitale løsninger, så er det ved at være tid til at gøre det nu. Det er Sikkerhedsstyrelsen, der står for at implementere lovgivningen – så tjek deres hjemmeside for seneste nyt om lovgivningen.

Del dette indlæg