Inqlude IT nomineret som Entrepreneur of the Year

Inqlude IT nomineret som Entrepreneur of the Year. Johannes, Anton og Orla med diplom med nomineringen. Sammen med Rasmus Holm fra Danske Bank, som er med i udvælgelseskommitéen.

Inqlude IT nomineret som Entrepreneur of the Year

Inqlude IT nomineret som Entrepreneur of the Year i startup kategorien. Vi er overraskede og glade over, at komitéen har fundet frem til os blandt mange, spændende nordjyske virksomheder.

Vi er valgt – ikke på grund af vilde vækstkurver og -planer, men på grund af de sociale værdier, der er grundlaget for vores virksomhed – digital inklusion og inklusion af udsatte personer på arbejdsmarkedet. Vi har vist, at man godt kan drive en god forretning i en virksomhed, der er bygget op på stærke sociale værdier.

Webtilgængelighed og digital inklusion

Det giver “blod på tanden” til at arbejde endnu mere fokuseret på den digitale inklusion. Det gør vi ved at hjælpe vores kunder med at sikre, at deres digitale løsninger er tilgængelige via test og teknisk assistance.

Vi investerer gerne vores tid og økonomi i udvikling af løsninger indenfor digital inklusion. Så hvis du har en idé eller ønske til digitale løsninger, der er inkluderende, så ræk ud til os. I en god sags tjeneste bidrager vi gerne med vores kompetencer – helt gratis. Vi har vores helt egen, skarpe udviklingsafdeling i Johannes Borresen og dygtige testspecialister med Anton Thorsson i spidsen.

Udvælgelseskomitéen

Tak for nomineringen som Entrepreneur of the Year til Rasmus Holm fra Danske Bank og Lasse Simoni Nielsen fra EY. Regionskåringen for Nordjylland sker den 30. oktober 2023.

Læs mere om Entrepreneur of the Year her: Entrepreneur of the Year.

Mere om Inqlude IT

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan i Inqlude IT, så kan du finde informationer om det her:

 
Inqlude It er en nonprofit, privat virksomhed, der har digital inklusion som det sociale grundlag. Vi arbejder for at sikre, at de mange digitale løsninger er tilgængelige for alle, uanset om du har en funktionsnedsættelse som nedsat syn, blindhed, hørehæmmet / døv, bevægelseshandicappet, ordblindhed eller blot er kommet op i årene og har brug for større tekster og bedre kontraster. Op mod 30% af den danske befolkning har ifølge dem selv en større eller mindre funktionsnedsættelse, der giver dem udfordringer med digitale løsninger.

Del dette indlæg

Du vil måske også være interesseret i...